Pembaca Tegar!!!, Jangan Lupa Follow ;-)

02 Januari 2010

MeMori InDaH di LosT WoRLd of TamBuN

Assalamualaikum,
ni FGR nk citer skit kenangan manis FGR
di LosT World oF TaMBuN bersama dak2 radio FrenzyFM.
FGR gi Theme Park ni sempena UlanG TahuN Pertama FrenzyFM.
pengalaman tu mmg best sgt2 la, x tau la nk ckp mcm mna,
kt sana ada dlm 24 org yg Join Gath tu, so mmg happeninG sgt2...
FGR harap akan ada lg Gath yg gempak2 DaKMuO [boss BESAR Frenzyfm] akan buat lps ni....
Jom kte tGk skit gaMbar2 masa FGR kt saNa.....

ni FGR dgn geng2 utara FrenzyFM
[ FGR, Man, Chad, Amed & Afif ]

ni lak geGurl...hahah
[nama korang cari sendiri lah]
hahaha....

ni la dak2 yG join gath FrenzyFM kali ni, DaKMuO n
Si PemetiK gambar je yg xde dlm gamBar ni...

berGambar jap sebelum masuk mandi...~
gambar FGR lak xde hahah,...jelous2

ni gambar mase kteOrg naik bot yg nk tenggelam...hahha
[tgk keindahan sampah je] hahaha
hampehh je....bazir masa je....


wahhh...kenangan manis bebb...
mmg enjoy n hepi sgt2 la...
rugi la sape yg x join....
FrenzyFM mmg Gempak !!!!

7 ulasan:

iema... berkata...

hehehe... miss that time lah.. rasa mcm tak nak balik jer... sweet memory in the end Of the year

Faris FGR berkata...

ahaha....mmg pn....
tringin nk naik pelampung smbil jerit2...hahahha

ysfhgirl berkata...

aih naik pelampung nk jerit2?? uih bahaya tuh...nak geng ngan popo ke? hahhaaa...best nye masa ni...mcm xpuas je 3hari...hehhee

Faris FGR berkata...

hahaha....
iema je yg jerit ari tu... :-"
ahahaha....

DaKMuO berkata...

Salam...


hoohoho.. kenangan manis bersama korang.. walaupun xberapa havoc.. tp alhamdulillah.. dpt gak kita berkenalan lebih rapat spt adik bradik.. mekasih korang sume...

Faris FGR berkata...

hahaha.....hepi sgt arr...
thanks sgt2 kpd DaKMuO sbb bt gath...
kalo x bt, xde la aku dpt jumpa korang... :D

iema... berkata...

aik?? thanks kat dakmuO jer...
sape yG paksa You Gi Gath...??
Bukan orG ke yG paksa...
hahahaha